Lukuaika: < 1 minuutti

Rosita Luu (levynjulkkarit) + Hulda Huima solo


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Rosita Luu on omaehtoinen, omia kinttupolkujaan kulkeva artisti, jonka albumeilla on voi kuulla kaikuja laajasti musiikin eri tyylilajeista. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä ovatkin vahvojen sanoitusten ohella Rosita Luun tavaramerkkejä. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

G Livelabissa juhlitaan Rosita Luun neljättä levyä. Albumilla liikutaan yöllisissä mielenmaisemissa. Levy julkaistaan syksyllä 2024 Playground Musicin kautta. Albumi esittelee aiempaa vapautuneemman Rosita Luun omalaatuisen maailman.

Minna-Kaisa Kallisen luotsaama Hulda Huima on viidellä levyllään vakiinnuttanut ainutlaatuisen paikkansa musiikinystävien sydämissä ympäri Suomen. Yhtye on aina hakeutunut lähelle ihmistä soittamalla kaikenkokoisissa keikkapaikoissa vilpittömiä laulujaan, joissa on iskelmällisen tarttuvuuden lisäksi rosoista seikkailunhalua.

Hulda Huiman viides pitkäsoitto, syyskuussa 2023 ilmestynyt Muurahaiset nukkuu, on samalla Minna-Kaisa Kallisen feministisen Minna Recordsin ensimmäinen julkaisu. Nuoruutta ja kasvua käsittelevällä levyllä on teini-iälle tuttua pidäteltyä räjähtävää voimaa, ja sen sanoituksissa pohditaan ulkopuolisuuden tunteita, kaivataan kosketusta ja hyväksyntää.

Hulda Huima esiintyy G Livelabissa soolona.

Konsertti on ikärajaton.