Lukuaika: < 1 minuutti

Museo luovan ja kriittisen ajattelun oppimisympäristönä


Tapahtuman tiedot


Tiistaina 30.8.2022 klo 15-17
Designmuseossa / Ennakkoilmoittautuminen

Suomen museoliitto ja Creative School -hanke järjestävät yhteistyössä Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon kanssa opettajille, opiskelijoille ja museo-opetuksen parissa työskenteleville iltapäivätapahtuman, joka tarjoaa inspiraatiota luovan ja kriittisen ajattelun kehittämiseen opetustyössä. 

Iltapäivän aikana tutustutaan Creative School Erasmus+ -hankkeen tuloksiin ja kuullaan Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon yhteishankkeen A&DO – Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskuksen kiertävän A&DO Labran kouluyhteistyöstä, Designakatemian muotoilun kouluohjelmasta sekä keskustellaan luovuudesta, kriittisestä ajattelusta, oppimisympäristöistä ja yhteistyöstä koulujen ja museoiden näkökulmista.

Kuulemme myös Zoomin välityksellä itävaltalaisen Ars Electronican työstä koulujen kanssa taiteen, teknologian ja tulevaisuuden teemojen parissa. Linzissä toimiva Ars Electronica on tiedettä ja taidetta yhdistävä keskus, festivaali ja futurelab, joka on kehittänyt myös kouluille suunnatun Home delivery -palvelun.

Ohjelma:

Creative School -hankkeen kokemuksia
Creative learning and school programmes at Ars Electronica, Andrew Newman (in Zoom)
A&DO Labran ja Designakatemian kokemuksia
Kahvit ja keskustelua Tulevaisuus-teemalla

Ohjelma tarkentuu. Varaa paikkasi 22.8.2022 mennessä tästä.

Tapahtumaan mahtuu 30 osallistujaa ja se sisältää kahvi- ja teetarjoilun. Designmuseon näyttelyt ovat avoinna klo 20 saakka.