Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Meiju Suvas + Mikko Alatalo

Lukuaika: < 1 minuutti

Meiju Suvas + Mikko Alatalo


Tapahtuman tiedot


Sellosali viettää 20-vuotisjuhlaansa, ja pitkin vuotta luvassa on konserttielämyksiä, joita et koe muualla. Tämä ainutlaatuinen ilta tuo lavalle Meiju Suvaksen ja Mikko Alatalon, jotka syksyn 2022 Vain Elämää -kauden jälkeen ponnahtivat jälleen koko kansan tietoisuuteen.

Kaikkiaan Meiju Suvakselta on ilmestynyt 13 pitkäsoittoa ja lukuisia kokoelmalevyä ja hänen hittikappaleensa pitävät pintansa vuosikymmenienkin jälkeen.

Meiju nähdään Tähdet Tähdet -ohjelmassa keväällä 2023, ja syksyllä 2022 hän ihastutti Vain Elämää -ohjelmassa. Meijusta on vuosien saatossa kehkeytynyt monipuolinen artisti, joka hallitsee kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan. Illan show koostuu Meijun lukuisista hittibiiseistä ja parhaimmista coverbiiseistä. Meiju keikkailee nuorista, rautaisista ammattimuusikoista koostuvan bändinsä kanssa.

Mikko Alatalo – lauluja koko uralta
Mikko Alatalo elää urallaan uutta tulemista. Hiljattain 70 vuotta täyttäneen lauluntekijän mittava ura käsittää 700 levytettyä kappaletta, joista 600 on kirjoitettu yhdessä Harri Rinteen kanssa. Lisäksi takana on 6000 heitettyä keikkaa ja yli 50 julkaistua albumia.
Viime aikoina taiteilija on palkittu mm. Iskelmä-Finlandialla ja nähty Vain elämää -ohjelmassa. Kevään konsertit sisältävät nimensä mukaisesti lauluja koko uran varrelta – aina manserokista Syksyn Säveliin ja Siirtomaa-Suomen lauluista balladeihin.

mainos

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 29,50 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

https://www.lippu.fi/artist/sellosali/sellosali-meiju-suvas-mikko-alatalo-3280386/