Kirjoittanut lehdenpaivittaja

M

Lukuaika: < 1 minuutti

M


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

M-artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Artistille on neljän julkaistun albumin myötä sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi -ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.

M:n musiikki on täynnä lämmintä haikeutta, pehmeää minimalismia ja toismaallisten tarinoiden poukkoilevaa kujeilua. Artistin musiikki on omintakeista, uljaan mystistä elektropopia, jonka pinnassa Minja Kosken kirkas ääni on kuin korvaan kuiskattuja salaisuuksia. Tarinat ovat kuin tajunnan läikähdyksiä, faktan ja fiktion rajatilojen taivutusta, mystiikan ja arkisuuden juttutuokioita, arkisen ja absurdin vinksahtaneita kohtaamisia. M on omintakeisella ilmaisullaan lunastanut paikkansa suomalaisen popskenen kiinnostavimpien artistien joukossa.

M:n viimeisin 25.3.2022 ilmestynyt neljäs julkaisu on poikkeuksellisesti cover-albumi, joka sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta. Yhdeksän biisin kokonaisuus sisältää muun muassa Tamara Lundin, Laila Kinnusen ja Carolan tunnetuksi tuomia kappaleita. Albumin on tuottanut aikaisempien levyjen tapaan Miikka Ahlman. Sovituksista ja soitannasta artistin ja tuottajan kanssa vastaavat luottomuusikot Aleksi Kaufmann, Jussi-Pekka Parviainen ja Simo Saukkola.

Konsertti on ikärajaton.