Lukuaika: < 1 minuutti

Kanae Nozawa – Erhu Concert (JP)


Tapahtuman tiedot


Aiemmilla vierailuillaan suomalaisyleisöt valloittanut japanilaismuusikko Kanae Nozawa esittää monipuolisen kattauksen animesävelmiä, kuten ”Town with an Ocean View” elokuvasta Kikin lähettipalvelu, ”Merry Go Round of Life” elokuvasta Liikkuva linna ja ”A Journey” elokuvasta Maameren Tarinat. Konsertissa kuullaan myös muita japanilaisia kappaleita ja Nozawan omaa alkuperäistuotantoa. Mukana esiintymässä ovat anime- ja elokuvamusiikistaan (mm. Studio Ghibli -elokuva Maameren tarinat) tunnettu legendaarinen säveltäjä Tamiya Terashima sekä pianisti Maki Furugaki.

Erhun eli ”kiinalaisen viulun” ilmeikäs sointi on monille tuttu elokuva- ja videopelimusiikista. Kansainvälisesti valtavaa kiinnostusta nostanut soitin pääsee monipuolisuudessaan oikeuksiinsa Kanae Nozawan esityksessä. Tervetuloa tähän konserttiin kokemaan erhun valloittava sointi kaikessa kirjossaan!

Kanae Nozawa tutustui erhuun esiintyessään näyttelijänä teatterissa, rakastui soittimeen ja on siitä lähtien esiintynyt erhu-muusikkona. Erhu on kiinalainen kansansoitin, mutta Nozawa esittää sillä eri musiikkityylejä ja hän on valloittanut yleisöjä ympäri maailman soittimen erityislaatuisella, vetoavalla soinnilla.

Tamiya Terashima on kuuluisa elokuva- ja animesäveltäjä, joka tunnetaan mm. Studio Ghiblin Maameren Tarinat -animen ja Han-ochi -elokuvan säveltäjänä sekä Nihon Falcom -pelistudion sovittajana. Viime aikoina Terashima on säveltänyt ja sovittanut erityisesti musikaaleja ja näin laajentanut toimintaansa myös lavamusiikkiin.

Pianisti Maki Furugaki on valmistunut Tamagawan yliopiston taidelinjalta pääaineenaan sävellys.
Furugaki toimii tällä hetkellä laajasti eri musiikkityylien parissa kosketinsoittajana ja sovittajana konserteissa, levytyksissä ja lavamusiikkiproduktioissa.

Kanae Nozawa, erhu, laulu
Maki Furugaki, piano, melodika
Tamiya Terashima, kosketinsoittimet

Kesto n. 2 h, sis. väliajan

Kaikukortti-tapahtuma