Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Kaisa Koulu ja Anna Torkkel: Kehonhuolto

Lukuaika: < 1 minuutti

Kaisa Koulu ja Anna Torkkel: Kehonhuolto


Tapahtuman tiedot


Aikuisten viikoittaisia kehonhuoltotunteja ohjaavat Nykytaidetila Kutomolla tanssitaiteilijat Kaisa Koulu ja Anna Torkkel. Tunneilla rentoutetaan ja huolletaan kehoa ja lihaksia muun muassa pitkäkestoisten venytysten ja hengityksen avulla. Tunnin aikana käydään lempeästi läpi vartalon eri osia ja lihasryhmiä yksinkertaisiin liikkeisiin ja asentoihin keskittyen. Harjoituksen jälkeen kehossa on rento ja hyvä olo. Rauhallinen tunti sopii kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille.

Kevään 2024 tunnit alkavat maanantaina 15.1. ja viimeinen tunti on 13.5. Kevätkausi on syyskautta hieman pidempi, eli tunteja on kevään aikana yhteensä 15. Tunteja ei pidetä 19.2., 1.4. eikä 29.4.

Kehonhuollon viikkotunnit Nykytaidetila Kutomolla maanantaisin 15.1.–13.5.2024 klo 18:30–20:00

Hinta: 160 € (15 krt)
Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset tulee tehdä 7 vuorokautta ennen kauden ensimmäistä tuntia sähköpostitse osoitteeseen info@ehka.net. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kuva: Hertta Kiiski (Nykytaidetila Kutomon Studio 1)

Ehkä-tuotannossa noudatetaan turvallisemman tilan ohjeistusta. Valitettavasti Nykytaidetila Kutomon tilat eivät ole esteettömät. Rakennuksessa on portaita, eikä siellä ole esteetöntä wc-tilaa.