Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Juhannusyön uni

Lukuaika: < 1 minuutti

Juhannusyön uni


Tapahtuman tiedot


Ateenan ja Satumaan asukkaat kohtaavat jälleen hulvattomin seurauksin Mutkattomien Käänteiden tarttuessa Shakespearen rakastettuun komediaklassikkoon Juhannusyön uni. Mafiapomon häävalmistelut, teiniporukan rakkausdraama, keijukuninkaan salajuoni ja baarin työntekijöiden näytelmätreenit sekoittuvat taikametsän siimeksessä, eikä kukaan kohta enää tiedä kuka on lumottu ja kuka ei, kuka rakastaa ja ketä, ja onko se aasi vai leijona.

Mutkattomien käsissä Shakespearen runollinen kieli sekoittuu modernisoidussa miljöössä nostalgiseen estetiikkaan, jossa voi hyväntahtoisesti nauraa nuoruusvuosien sekoilulle, päälaelleen kääntyville luokkastereotypioille ja jo vuosisatoja yleisöä viihdyttäneille kommelluksille.

Esitysajat
sunnuntaina 26.5. kello 19
lauantaina 1.6. kello 14 ja 19
torstaina 6.6. kello 19
lauantaina 8.6. kello 14 ja 19

Lavalla: Marianne Aulake, Oona Hampaala, Markus Hyvärinen, Vilma Jokinen, Vilma Kesseli, Lotta Maltolahti, Siiri Nykänen, Suvi Pulkkinen, Juho Purola, Siiri Sinko, Elina Sivonen, Ella Toivonen, Nelli Tähtinen
Ohjaus: Juho Purola ja Elina Sivonen
Käsikirjoitus: William Shakespeare, suomennos Matti Rossi. Suomennoksen esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy.
Valot: Petri Rovio
Graafinen suunnittelu: Hanna Yletyinen

Liput
Peruslippu 12 €
Alennusryhmät 6 € (opiskelijat, ase- tai siviilipalvelusta suorittavat, työttömät, eläkeläiset)
Kannatuslippu 20 €
Suosimme korttimaksuja.

Varmista paikkasi varaamalla liput! Varaa lippusi laittamalla sähköpostia osoitteeseen mutkattomatkaanteet(at)gmail.com. Kerro viestissäsi, mihin näytökseen ja kuinka monta lippua varaat. Liput maksetaan paikan päällä. Lippuja saa myös ovelta, jos tilaa on.

Narrin näyttämö: Sörnäisten rantatie 31, 3. kerros.

Suositusikäräja 7.
”Jos loukkaamme, niin tahallamme, se on selvä.”
”Tässä ei miekoilla tehdä mitään pahaa, eikä Pyramus oikeasti tapa itseään.”

Esitys kestää noin kaksi tuntia ja sisältää väliajan. Väliajalla tarjoillaan kahvia, mehua ja pientä purtavaa, jotka voi halutessaan maksaa jo lipunoston yhteydessä.

Esteettömyystiedot: Narrin näyttämö ei ole täysin esteetön. Portaiden lisäksi Narriin pääsee veräjähissillä, jonka oven leveys sekä hissin syvyys on noin 67cm. Kaikki pyörätuolit eivät siis hissiin mahdu.