Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Josephine Foster (US) + Joose Keskitalo

Lukuaika: < 1 minuutti

Josephine Foster (US) + Joose Keskitalo


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Josephine Foster on pohjoisamerikkalainen laulaja, soittaja ja lauluntekijä. Foster tunnetaan omintakeisesta lauluäänestään ja multi-instrumentalismistaan: hän soittaa esimerkiksi kitaraa, pianoa, harppua ja urkuja.

Hänen musiikissaan kuuluvat folkin, vaihtoehtorockin ja free jazzin vaikutteet. Hänen musiikkiinsa ovat vaikuttaneet nuoruus Coloradon vuoristomaisemissa, Espanjan maaseudulla vietetty vuosikymmen ja studiojaksot Nashvillessä. Lavalla hänen unenomainen äänensä kietoutuu säestävien instrumenttien sointiin.

Joose Keskitalo on yksi arvostetuimmista suomalaisista laulaja-lauluntekijöistä. Keskitalo on julkaissut vuodesta 2004 lähtien yhteensä 15 albumia, joista kolme viimeisintä ovat olleet englanninkielisiä.

Uusin, marraskuussa 2023 julkaistu Oh, Our Slow Designs on kaunis ja minimalistinen maailmanluokan folkalbumi. Aiemmin ovat ilmestyneet New Songs for Old Motifs (2021) ja Paavoharjun kanssa tehty Happiness (2022).

Joose Keskitalon omalaatuiselle, erilaisia vaikutteita yhdistelevälle musiikille on tyypillistä unenomaisuus ja sanoitusten symbolisuus.

G Livelabissa Keskitalo esiintyy duona Ville Linnan kanssa.

Konsertti on ikärajaton.