Lukuaika: < 1 minuutti

Johanna Försti: Welcome to Motown!


Tapahtuman tiedot


Suomen sielukkain naissolisti Johanna Försti sekä trumpetisti Jukka Eskolan johtama, eturivin muusikoista koostuva 6-henkinen huippuyhtye vievät kuulijat vauhdikkaalle matkalle soulmusiikin sielukkaaseen sykkeeseen. Illan aikana kuullaan Motownin suurimpia hittejä kuten Martin Gayen ”What’s going on”, Lionel Richien ”Hello” ja Supremesien ”You can’t hurry love”.

Luvassa on siis syvää ja viihdyttää soulia upeaäänisen Johanna Förstin johdolla!

Esiintyjät:
Johanna Försti, laulu ja kitara
Jukka Eskola, trumpetti ja taustalaulu
Aleksi Ahoniemi, saksofonit ja taustalaulu
Pope Puolitaival, saksofonit, taustalaulu ja keyboard
Tuomas Metsberg, kitara ja taustalaulu
Eeva Koivusalo, sähköbasso ja taustalaulu
Ville Pynssi, rummut

Säveltäjä-laulaja Johanna Försti tunnetaan sielukkaasta äänestään ja vahvoista tulkinnoistaan. Koko kansalle hän on tullut tunnetuksi useista TV-ohjelmista kuten Obladii, Tähdet, tähdet ja Tanssii Tähtien Kanssa, jonka pitkäaikaisena laulusolistina hän on toiminut vuodesta 2007 asti. Försti on lyhyessä ajassa luonut itselleen profiilin väkevänä soul-tulkitsijana ja karismaattisena esiintyjänä. Hän on esiintynyt monipuolisesti erilaisten pop-, jazz- ja soul-kokoonpanojen kanssa
sekä big bandien ja orkesterien solistina. Vuosina 2022-2023 hän esiintyi Helsingin kaupunginteatterissa yhtenä päädiivoista hittimusikaalissa ”Priscilla – aavikon kuningatar”.

Kesto n. 1 h 30 min, sis. väliajan

Kaikukortti-tapahtuma