Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Joel Sievers- Tattoo it on your forehead & Laura Lowe- Fleur du Mal

Lukuaika: < 1 minuutti

Joel Sievers- Tattoo it on your forehead & Laura Lowe- Fleur du Mal


Tapahtuman tiedot


GALLERIA RAJATILA

23.09–10.10.2023

Joel Sievers:

Tattoo it on your forehead

Totta puhuaksemme näyttelytekstit ovat valitettavan usein täyttä sontaa, eikä tämäkään taida poiketa linjasta. Apurahoja haetaan ja saadaan etevästi paskaa puhumalla ja tekstiä tuottamalla. Nämä rahat voidaan sitten käyttää vaikkapa osakkeiden tai sijoitusasunnon ostoon. Miten minä voisin näiden liberaalien älykköjen joukossa pärjätä?

Olen viime vuodet maalannut kuvia omista kokemuksistani. Nyt esillä olevien töitteni sisältö on kenties muuttunut, enkä osaa tai halua avata asiaa enempää. Olen keski-ikäinen juntti, joka maalaa näitä tauluja.

Laura Lowe: Fleur du Mal

Laura Lowen yksityisnäyttely FLEUR DU MAL on esillä Galleria Rajatilassa, Tampereella 23.09–10.10.2023. Näyttelyn maalaukset reagoivat lämpötilaan ja muuttuvat katsojan silmien edessä.

Lowe etsii uutta maalauksen kieltä, joka vastaa aikamme kokemukseen muuttuvasta ympäristöstä. Biotaiteen seuran jäsenenä Hän on kiinnostunut laboratoriolähtöisestä prosessista, joka yhdistää taiteen tieteeseen ja teknologiaan.

LAURA LOWE on Helsinkiläinen taidemaalari, joka viimeistelee maisterintutkintoa Kuvataideakatemialla. Hänen lopputyönsä palkittiin Kuvan Kuvät ’23 -näyttelyssä Anita Snellman -apurahalla. Lowe voitti vuoden alussa Hotel GLO Art -taidekilpailun ja työstää sinne parhaillaan ensimmäistä julkista teostaan.