Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Irina

Lukuaika: < 1 minuutti

Irina


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat ylittäneet platinarajan.

Energisistä keikoistaan tunnettu Irina nauttii esiintymisistä ja suosittuna live-esiintyjänä hän on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 hän saavutti tuhannen keikan merkkipaalun, johon harva artisti yltää ja ohjelmatoimisto palkitsi hänet tästä saavutuksesta kultaisella mikrofonilla.

Irina julkaisi helmikuussa 2021 kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levyn nimikkobiisistä muodostui Irinan uran isoin hitti. Kappale viihtyi 121 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla ollen 9 viikkoa näistä listaykkösenä.
Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä striimausten yhteislistalla kolmannella sijalla.

Irina on tällä hetkellä studiossa valmistelemassa yhdeksättä albumiaan. Tulevalta levyltä saatiin marraskuussa ensimmäinen näyte Rikoskumppani. Kappale kuultiin myös Pamela Tolan uudessa elokuvassa Järjettömän paska idea.
Ylen suosittu Elämäni biisi -sarja jatkuu myös tänä syksynä ja Irina on mukana ohjelmassa vakiovieraana viidettä kautta.

Konsertti on ikärajaton.

glivelab.fi