Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Hillaa millä hinnalla hyvänsä -monologi

Lukuaika: < 1 minuutti

Hillaa millä hinnalla hyvänsä -monologi


Tapahtuman tiedot


Taiteen Sulattamolla nähdään syyskuun lopussa Jaana Laihon monologi Hillaa millä hinnalla hyvänsä perjantaina 22.9. klo 18. Esityksen takana olevat Jaana ja Kari Laiho ovat pitkän linjan sulattamolaisia. Monologissa nähdään tositapahtumiin perustuva tarina matkasta Lapin hillametsään. Esityksen kesto on 45min. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tähdet! Minä suunnistan tähdistä. Tuo on vissiin Pikku Karhu! KARHU! Se saattaa käydä kimppuun! Sillä on niin pirun hyvä näköyhteyskin tähän.”

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Sinikka Ylitepsa
Ohjaaja: Kari Laiho
Näyttelijä: Jaana Laiho

Taiteen Sulattamon juhlavuosi huipentuu lokakuussa 9.-14.10.2023 toteutettavaan juhlaviikkoon, joka toteutetaan Helsingin Kaapelitehtaan Teatterimuseolla. Viikon monipuolisessa ohjelmatarjonnassa on luvassa mm. teatteria, taidepajoja, kulttuurihyvinvoinnin seminaari sekä museokierroksia taianomaisessa ympäristössä. Juhlaviikon tapahtumat on suunnattu kaikille Sulattamon toiminnasta kiinnostuneille. Lue lisää juhlaviikon tapahtumista: https://taiteensulattamo.fi/taiteen-sulattamon-10-v-juhlaviikko-teatterimuseolla/