Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Guitar Slingers

Lukuaika: < 1 minuutti

Guitar Slingers


Tapahtuman tiedot


Guitar Slingers on 1990-luvun alussa perustettu suomalainen aikuisrock -yhtye. Yhtye oli aktiivisimmillaan vuosina 1994–1999, jolloin se julkaisi kolme albumia ja kaksi kokoelmalevyä. Guitar Slingersin menestyneimpiä single -julkaisuja ovat “Baby It’s Alright” ja “This Is Forever”.

Guitar Slingers aktivoitui uudelleen kokoelmalevyn myötä ja keikkaili ympäri Suomea esiintyen muun muassa Status Quo, Meat Loaf, Manfred Mann (Saksassa), Lynyrd Skynyrd ja Deep Purple lämmittelijänä. Slingersien omien kappaleiden lisäksi mm. “Hard to Handle”, Boston
yhtyeen ”Amanda” sekä ZZ Topin ”Stages” ovat yleisön suosikkeja.

”Bändin tarkoitus oli aina viihdyttää yleisöä yhtä paljon, kun itseämme, hyvällä musiikilla ja pitää hauskaa. Mikään ei ole muuttunut ja meillä on vielä sama meininki… hyvää musaa ja hyvä fiilis on tärkeä osa niin monen ihmisen elämää”, Jore Marjaranta sanoo.

Harri Seppälän jäädessä sivuun bändistä rumpalin paikan on vakuuttavasti ottanut Kai Jokiaho. “Kaitsu on kiertänyt mun bändissä Eurooppaa ja Suomea 2013–2014, jos joku oppi nämä biisit niin kun ne pitäisi mennä, niin se on Kaitsu. Meidän musiikki luokitellaan aikuisrokiksi (AOR) ja nyt kun vihdoin ollaan aikuisia niin homma toimii hyvin, osataan jopa soittaa oikein” kertoo Ben Granfelt.

mainos

Kokoonpano:
Jore Marjaranta, laulu
Ben Granfelt, kitara, taustalaulu
Vesa Kääpä, basso, taustalaulu
Petri Auer, koskettimet
Kai Jokiaho, rummut

Kesto 1 h 50 min, sis. väliajan

Liput 25 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi. Ovelta 27 € + palvelumaksu 3 €

https://www.lippu.fi/artist/sellosali/sellosali-guitar-slingers-3254207/