Kirjoittanut lehdenpaivittaja

GA-20 (US)

Lukuaika: < 1 minuutti

GA-20 (US)


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Bostonista, Massachusettsista ponnistava GA-20 on johtamassa perinteisen bluesin uutta tulemista. Trio ammentaa syvältä perinteisestä bluesista, countrysta ja rock’n’rollista. Yhtyeeseen kuuluvat kitaristi Matt Stubbs, kitaristi/laulaja Pat Faherty ja rumpali Tim Carman. Yhtye on tehnyt töitä bluesin etulinjassa vuodesta 2018 lähtien, ja saavuttanut mm. Billboard Blues -listan kärkipaikan. Matt Stubbsin mukaan GA-20 on keskittynyt musiikissaan tarinankerrontaan, melodioihin ja tunnelman luomiseen.

Bändin kolmas ja uusin täyspitkä julkaisu, Crackdown, on konstailematonta bluesia. Levyllä yhtye tasapainoilee perinteisen ja modernimman, raikkaan bluessoundin välillä.
Crackdown-albumilla GA-20 syventää ilmaisuaan ammentamalla inspiraatiota muun muassa varhaisesta sähköbluesista, countrysta ja rock ’n’ rollista.

Albumin yhdeksän alkuperäiskappaleen joukosta suosituimpia ovat Louisiana-vivahteinen Dry Run, likainen ja paljas Easy On The Eyes sekä tarttuva Fairweather Friend. Napakat ja energiset esiintymiset, mieliinpainuvat ja nerokkaasti rakennetut kappaleet ovat nostaneet GA-20:n nykybluesin suunnannäyttäjäksi.

Konsertti on ikärajaton.