Lukuaika: < 1 minuutti

Espoo-päivä: Päiväkirjaklubi


Tapahtuman tiedot


Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.
Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla.

Ensimmäinen Päiväkirjaklubi järjestettiin Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla joulukuussa 2014 loppuunmyydylle katsomolle ja siitä lähtien päiväkirjoja on luettu ympäri Suomea tuhansille ihmisille ja nyt tämä klubi saapuu Espoo-päivän kunniaksi Sellosaliin!

Klubia pyörittää kaksi koomikkoa: Risto Koo Järvinen, joka on (valitettavasti) kirjoittanut päiväkirjoja koko ikänsä ja Eeva Vekki, jota hävettää joka kerta nousta lavalle omien päiväkirjojensa kanssa.

Mukaan esiintymään Espoo-päivän Päiväkirjaklubille? Onko sinulla teiniaikaisia päiväkirjoja, kouluaineita, runoja tai muuta tekstiä tallessa? Ovatko ne todella noloja tai suorastaan hävettäviä? Mahtavaa! Tule lukemaan niitä Päiväkirjaklubille yleisön eteen. Takaamme että kokemus on upea. Ota yhteys pikimmiten mutta viimeistään 1.8.2022 mennessä: paivakirjaklubi@gmail.com

Kesto 1 h 15 min
Sellosalin lämpiö
Vapaa pääsy
K-16

Ulko-ovet avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua

Huom! Rajoitettu kapasiteetti. Varaathan paikkasi katsomoon ennakkoon viimeistään 17.8.2022 täältä.

Mikäli seurueessasi on enemmän kuin 4 henkilöä, ilmoitattehan ylimenevät seurueen jäsenet erillisellä lomakkeella.
Mikäli tilaa vielä on, otetaan yleisöä ovelta.

Lämpiössä on sekä seisoma-, että istumapaikkoja ja lämpiön kahvila-baari palvelee koko tapahtuman ajan.