Kirjoittanut lehdenpaivittaja

emma & matilda

Lukuaika: < 1 minuutti

emma & matilda


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Lisäkeikka suuren kysynnän vuoksi!

emma & matilda on uusi ihastuttava duo, jonka muodostavat 23-vuotiaat parhaat ystävykset Emma ja Matilda. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan bedroom folkiksi, ja suuri osa duon kappaleista onkin tehty jommankumman makuuhuoneessa. Lauluissa on vahvasti läsnä melankolia, ja kaksikko toivoo, että heidän musiikkinsa voi olla kaunis paikka kipeille asioille. Ihmissuhteet toimivat loputtomana inspiraationa Emman ja Matildan teksteille, jotka välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Duon debyytti-EP Siellä on kaikki niin ihanaa julkaistiin keväällä 2023. EP pitää sisällään esimerkiksi TikTokissa keväällä 2023 ilmiöityneen singlen Veronica. G Livelabin keikalla juhlitaan duon tulevan toisen EP:n julkistusta!

Konsertti on ikärajaton.

Extra concert because of high demand!

emma & matilda is a new and charming duo formed by 23-year-old best friends Emma and Matilda. Their music, described as ”bedroom folk,” carries a sense of melancholy and focuses on the emotions that come with human relationships. They released their debut EP, ”Siellä on kaikki niin ihanaa,” in spring 2023. emma & matilda will celebrate the publishing of their second EP record at the concert in G Livelab!

The concert is open for people of all ages.