Lukuaika: < 1 minuutti

Eläköön Wivi Lönn! -festivaali


Tapahtuman tiedot


Tervetuloa juhlistamaan arkkitehti Wivi Lönnin syntymäpäivää Eläköön Wivi Lönn! -festivaaleille!

Vuonna 1942 neljäkymmentäkuusi arkkitehtia kokoontui yhteen juhlimaan Wivi Lönnin 70-vuotispäivää. Näissä juhlissa lausuttiin naisarkkitehtien yhdistyksen Architectan syntysanat. 80-vuotisen olemassa olonsa ajan Architecta on ollut jäsenilleen tärkeä ammatillisen kehityksen verkosto. Millainen voisi olla Wivi Lönnin syntymäpäivä tänään?

Eläköön Wivi Lönn! -festivaalissa kokoonnutaan Wivi Lönnin (1872–1966) ja hänen seuraajiensa työn äärelle pohtimaan arkkitehtuurin ja sukupuolen suhdetta sekä laajemmin tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviä kysymyksiä taide- ja kulttuurialalla.  Festivaali on osa juhlavuoden ohjelmakokonaisuutta. Sen juhlava päänäyttämö rakentuu osaksi Arkkitehtuurimuseon Eläköön Wivi Lönn! -näyttelyä.

Ohjelma

Katso viikonlopun festivaaliohjelma Arkkitehtuurimuseon sivuilta:
https://www.mfa.fi/opi-ja-koe/elakoon-wivi-lonn-festivaali/

Festivaaliliput

Osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen. Osa tapahtumista on maksuttomia. Festivaaliliput lunastetaan Arkkitehtuurimuseon asiakaspalvelupisteestä saapumisen yhteydessä. Museokortti käy maksuvälineenä ’Wivi Lönnin Ebeneser – Jugendlinna lasten ehdoilla’ -teemaopastusta lukuun ottamatta.  Tarkastathan tapahtumakohtaiset tiedot.

1 ohjelma / päivä
10/5/0 € tai Museokortti

2–3 päivää
20/10/0 € tai Museokortti

Kommentoi Facebookissa