Lukuaika: < 1 minuutti

ECO-FEMINA Nykytaidenäyttely Lohjalla


Tapahtuman tiedot


ECO-FEMINA Tyynelä Galleryssa Lohjalla 24.7-25.9.2022 – Ympäristötaidetta, installaatioita, maalauksia ja ääniteos 108-vuotiaassa hirsitalossa järvimaisemissa

Tyynelä Gallery avaa ovensa ensimmäistä kertaa yleisölle ollen auki joka sunnuntai 24.7-25.9.2022 klo 12-18. Näyttely haastaa perinteiset taiteen esittämisen ja kokemisen tavat. Nyt luonto on ottanut Tyynelän 108-vuotiaan hirsitalon haltuunsa. Näyttelyn taide käsittelee mm. ihmisen ja luonnon yhteiselon symbioosia.

Luvassa on ennakkoluulotonta nykytaidetta viideltä taiteilijalta: ympäristötaidetta, installaatioita ja maalauksia, joiden ympärille on sävelletty paikkasidonnainen ääniteos. Puolet hirsitalosta on korkeaa avointa tilaa ja teoksia voi tarkastella uudesta perspektiivistä toisen kerroksen kävelysillalta. Kokonaisia huoneita kattavien installaatioiden materiaaleina on käytetty etupäässä kierrätysmateriaaleja. Galleriassa on myös gift shop, josta katsojan mukaan voi tarttua taiteilijoiden oheistuotteita. Tapahtumassa on kahvi – ja pullatarjoilu.

Näyttelyn kuratointiprosessi on perustunut taiteilijoiden väliseen dialogiin, jonka kautta teokset ovat alkaneet keskustelemaan keskenään. Tämä ryhmänäyttely ei ole vain kokoelma yksittäisiä teoksia vaan dialogin kautta syntynyt kokonaisuus, joka myös aidosti pyrkii herättämään tunteita ja pohdintaa taiteen kokemisessa.
Tule kokemaan nykytaidetta hirsitaloon järvimaisemiin autenttiseen maalaismiljööseen!

Tiedot näyttelystä:
Näyttelyn nimi: ECO-FEMINA
Some-kanavat: Instagram @kuhltuli, Facebook: @Kühl Tuli
Yhteystiedot: tyynela.gallery@gmail.com, puh. 0465819000
Paikka: Tyynelä Gallery, Vanjoentie 18, 09630 Koisjärvi (Lohja)
Auki: joka sunnuntai 24.7-25.9.2022 klo 12-18
Taiteilijat: Jonna Suurhasko @jonnasuurhasko, Sini Kallio @sinikallioart, Hilkka Helmi @hilkkahelmiart, Marlena Luukkonen @artmarlenaluukkonen, Timo Ahjotuli @ahjotuli
Äänitaide: Deep Roots (Nancy Tahlfeldt & Taru Kulhia)
Video näyttelystä: Juza Erti @djjuza
Kuraattori: Terese Kühl @teresekuhl
Tuottaja: KühlTuli Productions ry (Terese Kühl & Timo Ahjotuli)
Yhteistyökumppanit: Paloaseman Panimo (Nummi), K-Market Landen (Saukkola), Runaway Plan (Lohja), Kangaspaikka (Nummela), Inspirational Art Magazine (UK)
Pääsylippu: 5 e (12-vuotiaat ja nuoremmat ilmaiseksi), maksu käteisellä tai Mobilepay: 0407280903 (viestiksi sähköpostiosoite, jonne lähetetään lippu ja linkki näyttelyvideoon)