DEEP SKIN -tanssiteos

Lyhyt kuvaus:

Tervetuloa kokemaan DEEP SKIN -tanssiteos, minkä lisäksi voit osallistua teokseen liittyvään työpajaan. Nykytanssi-illan teemana on näkyvyys.

Teoksen koreografian käsialaa on helsinkiläisen koreografi Nadja Pärssisen.

Pidempi esittelyteksti

Tervetuloa kokemaan DEEP SKIN -tanssiteos, minkä lisäksi sinulla on myös mahdollisuus osallistua teokseen liittyvään työpajaan. Nykytanssi-illan teemana on näkyvyys, mitä voidaan tulkita eri tavoin mutta usein sen ilmentyminen vaatii konreettisuutta. Tapahtuma huipentuu taiteilijakeskusteluun, jossa yhdessä voimme jakaa kokemuksia illasta ja ihmettellä seuraavaa kysymystä: Miten näkyvyys puhuttlee ketäkin tällä hetkellä arki elämässä? Illan tuottaa Catalysti yhdistys.

DEEP SKIN -tanssiteos tarkastelee sitä, mitä esiintyjälle tapahtuu hänen tuodessaan itseään esille. Tanssiteoksen esilletulemisen tematiikkaa tutkitaan kokonaisvaltaisesti ja moniulotteisesti nykytanssin liikesanaston ja rockmusiikin vuoropuhelussa. Esille tulemiseen liittyviä kysymyksiä ja ajatuksia on laajennettu teoksessa monisyiseksi, leikkisäksi ja vaaralliseksi ongelma kentäksi.

Esitys on osa DEEP SKIN -työryhmän Suomen valtakunnallista tansskiertuetoimintaa v.2019. Kiertuetta tukee Tanssin Talo & Teatteri ry:n Tanssi kiertää -apuraha ja Catalysti yhdistyksen saama Koneen Säätiön apuraha.

 

Kommentoi Facebookissa