Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Danilo Pérez, John Patitucci & Adam Cruz Trio (PA/US)

Lukuaika: < 1 minuutti

Danilo Pérez, John Patitucci & Adam Cruz Trio (PA/US)


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Grammy-palkittu pianisti-säveltäjä Danilo Pérez saapuu G Livelabiin trionsa kanssa! Yhtyeessä rumpuja soittaa Adam Cruz ja bassoa John Patitucci.

Panamalainen Danilo Pérez on viime vuosikymmenten suurimpia jazznimiä. Yli kolmen vuosikymmenen mittaisen uransa aikana Pérez on soittanut muun muassa Dizzy Gillespien ja Wayne Shorterin yhtyeissä, julkaissut kaksitoista albumia ja saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia työstään nykymusiikin parissa. Pérez tunnetaan uniikista tavastaan yhdistellä panamalaista musiikkiperinnettä pohjoisamerikkalaiseen jazziin ja eurooppalaiseen impressionismiin.

Yhdysvaltalainen John Patitucci on pitkän uransa aikana vakiinnuttanut asemansa viime vuosikymmenten kirkkaimpaan kärkeen kuuluvana jazzbasistina. Hänet tunnetaan eritoten roolistaan Chick Corean yhtyeissä 1980- ja 1990-luvuilla. Patitucci on soittanut sähkö- ja kontrabassoa myös Herbie Hancockin, Wayne Shorterin ja Roy Haynesin yhtyeissä.

Rumpali, säveltäjä ja musiikkipedagogi Adam Cruz on arvostettu jazzmuusikko New Yorkista, Yhdysvalloista. Häntä pidetään yhtenä nykyjazzin innovatiivisimmista säveltäjistä. Oman yhtyeensä ohella Cruz on soittanut myös mm. Tom Harrellin, The Mignus Big Bandin sekä Chris Potterin kanssa. Nykyisin hän opettaa The Berklee Global Jazz Institutessa ja The City College of New Yorkissa.

Konsertti on ikärajaton.

glivelab.fi