Kirjoittanut lehdenpaivittaja

Ahmed Ag Kaedy & The Shubie Brothers (ML/FI)

Lukuaika: < 1 minuutti

Ahmed Ag Kaedy & The Shubie Brothers (ML/FI)


Tapahtuman tiedot


Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Ahmed Ag Kaedyn ja The Shubie Brothersin yhteistyö alkoi toden teolla heinäkuussa 2023, kun ensimmäinen yhteinen keikka Helsingissä saattoi sekä esiintyjät että yleisön musiikilliseen hurmokseen. Illan innoittamana ryhmä päätti alkaa tekemään yhteislevyä, jota äänitetään Sipoon E-Studiossa.

Ahmed Ag Kaedy on tuareg-kitaristi ja laulaja Malista. Ag Kaedy löysi musiikillisen kutsumuksensa sotilaskoulutuksen aikana Libyassa: kivääri vaihtui kitaraan, ja Ag Kaedy on siitä lähtien äänittänyt musiikkia ja esiintynyt lukuisten eri yhtyeiden kanssa. Hänen musiikkinsa edustaa tuareg-kulttuuria ja saharalaislähtöistä aavikkobluessoundia.

The Shubie Brothers tuo tervetulleen tuulahduksen Karibian rytmejä ja ääniaaltoja, reggaeta, surfia, dubia, lämpimiä suolaisia tyrskyjä, tiki-baarin makuja, technicolor-värejä ja musiikin täydellisen pakotonta voimaa. Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet muun muassa Hearthillin, Ismo Alangon, Soul Tattooon, Jonna Tervomaan, Scandinavian Music Groupin, J. Karjalaisen sekä Laika & The Cosmonautsin kanssa.

G Livelabissa The Shubie Brothers soittaa ensin oman settinsä ja esiintyy väliajan jälkeen yhdessä Ahmed Ag Kaedyn kanssa.

Konsertti on ikärajaton.