Kirjoittajat

Avatar

Aarne Norberg

Olen maailman tilanteesta kiinnostunut elokuvantekijä ja uusperheessä elävä neljän lapsen isä.

ada-maaria hyvarinen

ada-maaria hyvarinen

Ulkomailla asuneisiin kohdistuneen alemmuudentunteen seurauksena Ada-Maaria Hyvärinen päätti lähteä Kreikkaan EVS-vapaaehtoiseksi. Siellä Hyvärinen työskentelee kielitaidottomana lasten kulttuurikeskuksessa ja elää yhdessä eri puolilta Eurooppaa tulevien nuorten kanssa.

Avatar

aestola

Pohjalais-joensuulaisvalmisteinen kulttuurialan sekatyöläinen. Näkökulmasta riippuen työtön tai vapaa kirjoittaja.

aija salo

aija salo

Fifin Tukholman-kirjeenvaihtaja Aija Salo on aloitteleva kotivanhempi ja sukupuoliaktivisti, joka tarkastelee kansankotia Tukholman Östermalmilta käsin. Hän on asunut aiemmin mm. Brysselissä, Sudanissa, Mikkelissä ja tulevassa Helvanspoo-metropolissa. Salo pitää lasersodasta ja matalalattiaisesta joukkoliikenteestä, stalkkaa Ruotsin Idol-Larsia ja jättää jälkeensä sanomalehtien vanan, missä liikkuukin.

Anna Kettu

Anna Kettu

Nimimerkki Anna Kettu on anarkisti, feministi ja vegaani. Ketun mielestä jokaisella tulisi olla todellinen mahdollisuus ottaa vastuu omasta elämästään. Siksi on myös tärkeää opetella tekemään itse. Kettu elää lapsen kanssa, piirtää, kirjoittaa, ompelee, näpertelee ja haaveilee. Isona Ketusta tulee parempi kaikessa.

anna palmen

anna palmen

Fifin Palestiinan-kirjeenvaihtaja Anna Palmén on vapaa toimittaja ja maailmanmatkaaja, joka asuu Jerusalemissa. Palmén ihastui ensimmäisen kerran Palestiinaan vuonna 2004, jolloin hän työskenteli mediakouluttajana Betlehemin yliopistossa. Palmén on yllytyshullu nuori nainen, joka rakastaa viini-iltoja, Lähi-itää, ihmisoikeustyötä ja hupsuttelua.

Anna Pöysä

Anna Pöysä

Toimittaja ja kirjallisuustieteilijä Anna Pöysä raportoi Lissabonin laitamilla sijaitsevasta pahamaineisesta Cova da Mouran lähiöstä. Hän pitää Lissabonin kuppiloista ja kuumista kesäöistä sekä uskoo, että kirjallisuus voi muuttaa maailmaa.

anna-sofia joro

anna-sofia joro

Anna-Sofia Joron tavoitteena on muuttaa paikkaan, jossa on palmuja, ja kirjoittaa kevyitä tarinoita. Matkalla sinne hän etsii tyydytystä älähtelemällä rankoista teemoista ja tekemällä kaikkea jännää, ihan liian usein internetissä.

annareetta rantala

annareetta rantala

La Güerita, kuten Annareetta Rantala täällä paremmin tunnetaan, on aina ollut kiinnostunut ristiriidoista, ja näitä hän kokee löytävänsä Latinalaisesta Amerikasta. Tutustuminen alueeseen alkoi viime vuodenvaihteesta puolen vuoden matkana Chilestä Meksikoon. Nyt La Güerita asuu Meksikossa, tekee sosiaalikulttuurisia tutkimuksia ja opettelee viheltämään kuin aito ranchero.

Avatar

antkukko

Antti Kurko

Antti Kurko

Antti Rautiainen

Antti Rautiainen

Antti Rautiainen on kirjoittanut kolumneja Veli Itäläisen nimellä vuodesta 2008 Fifiin. Maaliskuussa 2012 kolumnistin oleskelulupa mitätöitiin, mikä perusteltiin sillä, että Rautiainen "kiihottaa perustuslaillisen järjestelmän väkivaltaisen kumoamisen puolesta tai muuten vaarantaa valtion turvallisuuden".

Avatar

anttikur

***

anu brask

anu brask

Anu Brask on toimittaja ja kokki, joka vastaa keittiöpsykologin koulutuksella kotitalouskysymyksiin. Anu tarjoaa mikron vierestä reseptit sydänsuruihin, kadonneen pullan metsästykseen ja ongelmallisiin sosiaalisiin tilanteisiin.

Anu Harju

Anu Harju

Anu Harju on Suomen Rauhanpuolustajien sekatyöläinen, entinen kirjastotäti ja kirjallisuushenkinen pilkunviilaaja, joka mielellään kääntää asioita. Hän on ympäristön- ja eläintensuojelulle lämpiävä aktivisti, joka välillä haluaisi kirmata tammimetsään pakoon muuta maailmaa. Hurahtanut jalkapalloon.

Avatar

arit

Ars Libera

Ars Libera

Avatar

auntam1974

Avatar

bcsmith41996

Avatar

berlichanthiatia