YleinenKirjoittanut Mikä meitä vaivaa?

MMV 38: Internet on pilalla feat. Iida Sofia Hirvonen

Lukuaika: < 1 minuutti

MMV 38: Internet on pilalla feat. Iida Sofia Hirvonen

Mikä meitä vaivaa?Mikä meitä vaivaa?

Kapitalismi, politiikka, prekaarisuus, feminismi, liberaalit, luksuskommunismi, äärioikeisto ja ilmastokriisi. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa. Juontajina tietokirjailijat Veikka Lahtinen ja Pontus Purokuru.

Internetin yllä hoveroi haamuja, ja koko roska alkaa olla konkassa. Poissa on ysärin vapaus, hämärä häröily ja kyberseksi. Kun alakulttuurialueita gentrifioidaan, ihmiset vetäytyvät yksityisiin ryhmiin ja kryptopiiloihin. Julkinen internet on pilalla, pelkkiä työhakemuksia tilalla.

Podcastissa vierailee Iida Sofia eli interneiti, eräänlainen kyberavaruuden demoni/enkeli. Veikkaa vaivaa alkoholittomuus, Iida Sofiaa Slushin Oasis-huone ja Pontusta nerot. Elämme pöhinän jälkeistä aikaa, ja meille tarjoillaan lähinnä ympäristöystävällistä maailmanloppua.

Suosituksissa puidaan Buffy The Vampire Slayeria, videoiden tekemistä ja startup-väen organisoitumista Tuomas Vimman kirjassa. Patreonin puolella Pontuksen self-help-hanke saa jatkoa.

[cjtoolbox name=’thumbnailpois’ ] [/cjtoolbox]