YleinenKirjoittanut Mikä meitä vaivaa?

MMV 37: Kiinnostaako seksi enää ketään?

Lukuaika: < 1 minuutti

MMV 37: Kiinnostaako seksi enää ketään?

Mikä meitä vaivaa?Mikä meitä vaivaa?

Kapitalismi, politiikka, prekaarisuus, feminismi, liberaalit, luksuskommunismi, äärioikeisto ja ilmastokriisi. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa. Juontajina tietokirjailijat Veikka Lahtinen ja Pontus Purokuru.

Sisältövaroitus: seksi ja seksuaalinen väkivalta. Miltä seksi tuntuu tässä ajassa? Meillä pitäisi olla enemmän välineitä, mahdollisuuksia, suostumusta ja kannustusta seksiin kuin koskaan. Silti ainakin länsimaiden asukkailla on entistä vähemmän seksiä ja seksikumppaneita. Eikö seksi enää kiinnosta, vai onko sen tielle kasattu esteitä?

Pontusta vaivaavat metaihmiset, jotka ovat loputtomasti ironisia, kriittisiä, neuroottisia ja syyllisiä. Veikka taas ei voi sietää sitä, miten joku voi olla sinut maailman kanssa. Varoitus: osio sisältää Pontuksen vihapuhetta sosiologiaa kohtaan.

Suosituksissa puidaan hapis-kimchiä ja Poesian julkaisemia runokirjoja. Patreon-bonusjaksossa keskustellaan kapitalismin käsitteestä ja omista aavistuksista, jotka koskevat tulevaa kuolemaa.

[cjtoolbox name=’thumbnailpois’ ] [/cjtoolbox]