YleinenKirjoittanut Mikä meitä vaivaa?

MMV 36: Ruotsista ei kannata ottaa mallia

Lukuaika: < 1 minuutti

MMV 36: Ruotsista ei kannata ottaa mallia

Mikä meitä vaivaa?Mikä meitä vaivaa?

Kapitalismi, politiikka, prekaarisuus, feminismi, liberaalit, luksuskommunismi, äärioikeisto ja ilmastokriisi. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa. Juontajina tietokirjailijat Veikka Lahtinen ja Pontus Purokuru.

Ruotsi ei ole enää edistyksen kärkikurki. Maassa ei pystytä puhumaan perustulosta, seksityöstä tai työstä kieltäytymisestä. Koulutusta ja terveydenhuoltoa on yksityistetty surkein seurauksin. Mikä Ruotsia vaivaa?

Veikka vaivautuu siitä, että utopioista puhutaan lakkaamatta,mutta yhtään utopiaa ei näy missään. Pontusta vaivaa sukupolvijäkätys. Hoemme, että millenniaalit tätä ja y-sukupolvi sitä, vaikka luokasta ja politiikasta puhuminen auttaisi ymmärtämään maailmaa paremmin.

Jaksossa lanseerataan ainutlaatuinen Pontus reagoi -osio. Suosituksissa käydään läpi eläkeläiselämää, erästä aikamme muotifilosofia ja Rediä. Patreon-bonusjaksossa pohditaan Miehet ry:tä ja liittolaisuuden muuttumista politiikasta moraaliseksi velvollisuudeksi.

[cjtoolbox name=’thumbnailpois’ ] [/cjtoolbox]