Blogeissa - Voima

Blogeissa

Tunnistaja

Kirjoittajana media-alaa opiskeleva sekä ilmastoahdistustakin kokeva kyltymätön maailman tarkkailija. Telluksemme on mullin mallin. Korona jyllää eikä ilmastokriisikään anna armoa. Tunnistaja -blogissa pohditaan ihmisen kykeneväisyyttä muutokseen kurkistamalla demokratian työkalupakkiin. Ensimmäinen askel on tunnistaa, että emme itsekkyytemme lävitse kykene hyväntahtoisuudella maailmaamme ympäristökatastrofilta pelastamaan. Miten demokratiaa kehittämällä luomme järjestelmän toimintamme muuttamiseksi suoranaisen pakon edessä...

Vartiokoira

Irene Kajon Vartiokoira -blogi nuuskii taidealaa ja etsii vallan väärinkäyttäjiä. Se suuntaa huomionsa valtarakenteisiin, joita erilaiset taideinstituutiot, taideyhteisöt ja työryhmät ylläpitävät. Tasapuolisesti osansa tämän koiran tutkimuksista saavat taidealalla toimivat opettajat, ohjaajat ja taiteentekijät. Vartiokoiran tutkimuksissa herkullisen perusaineiston muodostaa sen omat kokemukset taiteen kentällä Onko syytä heiluttaa häntää vai puraista? Se selviää tutkimusten edetessä.

Kipupiste

Kyllä sinusta vielä näyttelijä tulee*

Takaisin kaappiin

Blogin kirjoittaja joutui palaamaan komeroon muutettuaan kumppaninsa kanssa arabian niemimaalle. Blogi yhdistää faktaa ja fiktioita yhteisestä elämästä sekä kokemuksista ja matkailusta Lähi-Idässä.

Elämä

Elämä on biologinen tila, joka on jollain syntyneellä, mutta ei vielä kuolleella asialla.

Seinäkukkasia

Seinäkukkaset ovat palanneet! Bongaa katugallerian herkut tai muut kaupunkikuvaa piristävät ilmiöt ja lähetä ne meille osoitteeseen voima@voima.fi Tässä osiossa voit nyt myös jakaa kuvia esimerkiksi omista taideprojekteistasi ja saada niille näin lisää näkyvyyttä.

Vastamainokset

Vastamainokset

Stockcrash

Vastamainokset

Fyrkkenheim

Vastamainokset

Foolaenso