voima testaa | pitkät kalsarit

Lukuaika: 2 minuuttia

voima testaa | pitkät kalsarit

Voiman ulkoilmahenkinen testiryhmä kokoontui yhtenä lokakuisena viikonloppuna Pyhtään Munapirttiin ottamaan mittaa kuluvan syyskauden miesten pitkien alushousujen trendeistä.

Voiman ulkoilmahenkinen testiryhmä kokoontui yhtenä lokakuisena viikonloppuna Pyhtään Munapirttiin ottamaan mittaa kuluvan syyskauden miesten pitkien alushousujen trendeistä. Kerrospukeutuminen olikin tarpeen Suomenlahden ulkosaariston hyisissä tuulissa mittarin laskiessa alle nollan celsiusasteen.

Jokainen itseäänkunnioittava siittäjä ymmärtää turvata dynastiansa jatkuvuuden asianmukaisella pukeutumisella ja suojautumisella ulkoisia uhkia vastaan. Erityisesti genitaalialueiden suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Tästä huolimatta pitkien kalsareiden eli mamisten käyttö näyttää herättävän hyvin ristiriitaisia tuntemuksia.

Ensimmäisenä testattavana tuotteena olivat Fennon valmistamat sataprosenttista puuvillaa olevat kalsarit. Ne osoittautuivat klassisiksi seksintappajiksi ällöttävine neliömäisine kuviointeineen ja polvipusseineen. Hailakka vaaleansininen väri ja lähes polviin asti ulottuva haarakiila antoivat jokseenkin demarimaisen vaikutelman. Fennon alushousujen käyttäminen vaatii hyvää itsetuntoa ja huumorintajuisen partnerin. Bonuspisteitä raati antoi halvasta 5,50 euron hinnasta ja soveltuvuudesta kriisitilanteisiin.

Täysin toista äärilaitaa nähtiin hirsisellä catwalkilla Finnwearin City Slickersien säihkeessä. Nämä jokseenkin sukkahousuja muistuttavat alushousut toivat heti päällevedettäessä epäheteromaisen olon. Fiilis oli myös synteettinen, mikä johtuu koostumuksesta: 55 prosenttia puuvillaa, 40 prosenttia polyamidia ja sokerina pohjalla viisi prosenttia lycraa.

Valmistaja kehottaa käyttämään näitä housuja lyhyiden alushousujen päällä. Kokeilimme ilman, mutta pieneksi pettymykseksi munat eivät näkyneet läpi.

Leveä joustinnauha ja napakka istuvuus koettiin myönteisenä. Slickersit sopivat kosmetologilla käyville miehille, jotka äänestäisivät nuorsuomalaisia, jos puolue olisi vielä rekisterissä.

Kaikki Voiman sepalusakatemian syynäämät pitkät alushousut olivat kotimaisia tuotteita. Kilpailu alalla tuntuu terveen vireältä.

Turkistarhasympatioistaan tuttu Marimekko tarjosi mukaan ruskeat tasavaakaraidalliset kalsarit. Täyspuuvillaiset tiikerihousut jalassa tuntee asuvansa hyvinvointivaltiossa ja kannattaneensa vihreitä, jo ennen liikkeen varsinaista syntyä. Nämä jalassa voi kuoriutua petipuuhiin vastakkaisen sukupuolen kanssa minimihäpeällä, joskin housut on hyvä riisua kokonaan sen itse kauneimman asian tapahtuessa.

55 euron hinta voi tuntua kalliilta, mutta laatu ja kestävänoloinen materiaali antavat varmaankin rahoille vastinetta. Pienenä miinuksena mainittakoon sepalusaukon löytämisessä vaadittava suurpujottelu.

Nanson siniset Suomi-kalsarit voitaisiin vetää salkoon liehumaan kokoomuksen puoluekokouksen jatkoilla, ja olo olisi yhä isänmaallinen. Raati totesi housut istuviksi ja urheilullisiksi. Leveä lahjeresori loi turvallisuudentunnetta. Housuissa on mahdollista torjua niin maalta, mereltä kuin ilmastakin ilmaantuvia uhkia. Täyspuuvillainen materiaali on pehmeämpää kuin kilpailijoilla. Työjälki on laadukasta ja

yleisvaikutelma asiallinen.

Suomi-kalsarit jalassa ei jauheta paskaa, vaan mennään suoraan asiaan lyhyillä ja selkeillä lauseilla. Ei suositella tyhjännaurajille.

Viimeisenä testasimme Black Horsen aukottomat viininpunaiset pitkät alushousut. Sekoitussuhde viisi prosenttia lycraa ja 95 prosenttia puuvillaa tuo käyttäjälleen kristillisdemokraattisen olon. Nämä ohuet housut sopisivat papille vaellusrippikoulun iltanuotiolle. Värinsä ja muotonsa puolesta näissä mamiksissa on aistittavissa lipevän empaattisia sävyjä. Housuista lähtevä kumimainen haju oudoksuttaa, mutta saattaa toimia tehokkaana hyttyskarkotteena.

Suomen karuissa olosuhteissa ei vaatteilla keimailulle jää juuri sijaa, ellei sellaiseksi lasketa lyhyissä kalsareissa kulkemista läpi talven. Itse valitsen pitkät kalsarit käytännön syistä. Raadin suosikeiksi kohonneissa Marimekon alushousuissa funktionaalisuus ja esteettisyys kättelevät ansiokkaalla ja kalsarimaailmassa jo lähes klassisella tavalla. Älkää siis hävetkö ja palelko, kyllä äiti antaa meille anteeksi!

Timo Forss

  • 9.9.2009