Tv-tärpit

Tuomas Rantasen helmikuun vinkit telkkarin töllöttäjille.

Sunnuntaisin YLE TV1 : Fitz ratkaisee

Jimmy McGovernin luomassa 1990-luvun onnistuneimmassa rikossarjassa tärkeintä eivät ole rikokset, vaan ylipainoisen alkoholi-, nikotiini- ja uhkapeliaddiktoituneen, mutta pohjimmiltaan sielukkaan kriminaalipsykologin ja hänen ympärillään olevien ihmisten keskinäinen karaktääriverkosto, jossa luonnekuvia vahvistetaan poikkeuksellisen huolellisella lavastuksella ja rekvisiitan hyödyntämisellä.

Maanantaisin YLE TV1: Voimala

Marketta Mattilan ja Raisa Rauhamaan ajankohtaiskeskusteluissa keskitytään juontajapersoonien itsekorostamisen sijaan huolelliseen taustatoimittamiseen ja älykkäästi jännitteelliseen castingiin ja annetaan lumipesut suorien lähetysten ylihehkutetulle mystiikalle varmistamalla viimeistään editissä, että keskustelun kiinnostavimmat kohdat saadaan mukaan lähetykseen.

Sunnuntaiaamuisin Nelonen: Krokotiilimies

Australialaisen Steve Irwinin yli-innostunut ja kohkaava persoona saattaa alkuun tuntua luonto-opetusohjelmien tyylilajiin sopimattomalta, mutta tarkempi katsanto paljastaa lastenkin rakastaman showmieselkeiden takaa osaavan ympäristökasvatuksellisen pyrkimyksen ja viimeistään silloin hänen viime vuotisesta menehtymisestään keihäsrauskun iskuun tulee aidosti surulliseksi.

Voima

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 9.9.2009

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.