Taajuuksia

Lukuaika: < 1 minuutti

Taajuuksia

Luoma: Mainokset ovat nykyään hyvin hauskoja, niitä ei tarvitsisi paljoa muuttaa että niistä tulisi sketsejä.

KATSELEN TELEVISIOTA, ON MAINOSTAUKO. Mainokset ovat nykyään hyvin hauskoja, niitä ei tarvitsisi paljoa muuttaa että niistä tulisi sketsejä; jotkin vanhat sketsit ovat nykymainosten tasoa. Minua naurattaa muutama mainos, olenhan virittäytynyt katselemaan mainoksia. Jos nämä mainokset olisivat sketsejä, ne eivät naurattaisi, olisinhan virittäytynyt sketsitaajuudelle, arvostelemaan ja nauramaan.

Ihmisen hyvinvoinnin kannalta on hyvin tärkeää, että ihminen on virittäytynyt yhteiskunnan taajuudelle, elämästä tulee mielekästä, kun sopeutuu yhteiskuntaan. Olemme sosiaalisia eläimiä, emme uskalla erottua joukosta, käytämme hyväksyttyjä vaatteita, puhumme mallikkaasti, haluamme olla samaa mieltä, ryhmä tiivistyy.

Biologisesti olemme virittäytyneet samalle taajuudelle, myös toisinajattelijat, jotka ovat taajuushäiriköitä, tai voisi ajatella, että toisinajattelijat ovat oikealla yhteiskuntataajuudella. He tietävät miten asiat ovat tai pitäisi olla, he vastustavat valtavirtaa. Voi olla, että kansa elää sosiaalisessa harhassa, biologia soi häiriintyneellä radioasemalla. Niin tai näin. Oma etu nousee tärkeäksi kysymykseksi, kun puhutaan oikeasta yhteiskuntataajuudesta. Lisäämällä kansan hyvinvointia rupeavat radioaallot tanssimaan. Rahaa, valtaa, parempi työ.

Bisnesmiehet, herrat, rikkaat ovat yhteiskunnan taajuusneroja. Heidän mielestään yhteiskunnassa ei ole mitään vikaa, se toimii heidän ehdoillaan. Mainokset loppuivat, ohjelma jatkuu taas. Enkä vaihda sohvalla edes asentoa. Voin olla monta tuntia samassa asennossa; tutkimuksen mukaan näillä taajuuksilla laineet lyövät lempeästi rantaan.

Pauli Luoma

  • 9.9.2009