pinnalla

Lukuaika: 2 minuuttia

pinnalla

pinnalla

luomuhoitoa lettiin

Kävin tutustumassa Hanna Mikkosen lokakuussa avaamaan luomukampaamoon Helsingin Töölössä. Perinteisten hiusvärjäysten ja permanenttien ohella Hanna tarjoaa luomuvärjäyksiä kasviväreillä ja ammoniakkivapailla tuotteilla, joita ei ole testattu eläinkokein. Kampaamo tarjoaa myös intialaista päähierontaa ja savihoitoa, joita minä halusin ehdottomasti kokeilla. Ensin aloitimme puolituntisella päähieronnalla rentouttavan intialaisen musiikin säestyksellä. Hoidon jälkeen olo oli raukea ja kotona odottava putkiremontti täysin poissa mielestä. Aivan Ihanaa. Hieronnan jälkeen palauduin arkeen, kun päähäni iskettiin syväpuhdistava savihoito, joka tarkoitti vihreää savimassaa ja kaalinlehtiä. Olo oli kuin prinsessalla… Jos ei muuta, niin ainakin hoito oli mielenkiintoista. Kivaa huomata, että luonnonmukaiset ajatukset ovat levinneet kampaamoihinkin.

Vihreä Kampa Helsingissä, Ilmarinkatu 10 B. Ajanvaraukset 09-587 1996.

________________

keppejä vaatteissa

Merja Leisti innostui puusta materiaalina Wetterhoffin käsityökoulussa Hämeenlinnassa ja sai idean käyttää sitä myös vaatteissa. Lopputuloksena syntyi luonnonmateriaaleista valmistettuja ekohenkisiä vaatteita, joihin on ommeltu pieniä puukeppejä. Vaatteet ovat yksinkertaisia ja yksivärisiä, mutta leikkauksiltaan varsin rohkeita. Suurimmasta osasta ei ole tehty kuin yksi versio, joten samaan vaatteeseen tuskin törmää kadulla. Hääpukujakin tehdään tilauksesta.

Nook Helsingin Kalliossa, Porthaninkatu 5. Avoinna ma–pe 10–15, la 10–11.

_______________

bileet tv:ssä

Taas kerran on se aika vuodesta, kun pääsemme nauttimaan linnanjuhlista. Ei muuta kuin kaverit koolle ja arvostelemaan. Voiko esimerkiksi kukaan ymmärtää turkooseja prinsessaunelmia tai lyhythihaisia mekkoja allien läiskyessä puolelta toiselle? Entä onko Tanja Karpela taas pukeutunut liian pieniin vaatteisiin? Siis ei, ei ja ei. Juhlapukujen suunnittelijoitakaan ei tunnu löytyvän kuin Jukka Rintala ja Teuvo Loman. Boring. Pääosin juhlat ovat katsojalle varsin tylsät, mutta aika ajoin vahingonilo saa kunnon vastiketta. Vauhtia kaipaava voi myös mennä linnan ulkopuolelle katsomaan juhliin osallistujia. Parhaimmillaan pääsee taistelemaan pamppua tai nutipäätä vastaan ja saa herätä putkasta. Sairaan siistii…

Linnan juhlat 6.12.

_______________

laastari auttaa

Iholle kiinnitettävä ehkäisylaastari on ehkäisymenetelmänä varsin uusi. Laastari kiinnitetään iholle ja vaihdetaan viikon välein. Kokeilin itse, ja kokemukset olivat varsin positiivisia. Laastarit pysyivät hyvin ja lähtivät hyvin paikoiltaan, eikä nuppikaan seonnut. Laastarin reunat tosin keräävät viikossa paljon töhnää ympärilleen, mikä ei ole kovin huomaamatonta. Vähemmän ihraa olevissa alueissa laastari aiheutti myös ikävää kutinaa. Ehkäisytehosta en osaa vielä sanoa, mutta pitäisi olla e-pillerin tasoinen. Suosittelen kokeilua ehdottomasti niille, joille iskee dementia pillereiden syömisen suhteen.

Evra-ehkäisylaastari. Kuukauden paketti 14,36 euroa. Vain reseptillä.

_______________

jännitys tiivistyy

Viisi finalistia on jo valittu, ja kaksi paikkaa on jäljellä. Sitten alkaa taas pudotus. Idea ohjelmassahan on se, että voittaja saa levytyssopimuksen BMG:ltä. Jäinkin miettimään, onko Popstarsin tapaan kilpailun voittajan biisit tehty jo etukäteen valmiiksi. Helpotuksekseni Idolsin tuottaja Terja Salaspuro kertoi, että biisintekijät ovat vasta haussa ja mitään ei laiteta lukkoon ennen voittajan selviämistä. Ja minä kun näin jo päässäni Jani Wickholmin vetämässä step by steppiä tai Sonja Nurmelan laulamassa sexy ladya.

Idols MTV3-kanavalla. Viimeiset finalistit valitaan 28.11.

mainos

______________

Milla Rinne

  • 9.9.2009