Nörtit naisjahdissa

Helsingissä rakkautta etsivät insinöörit yrittävät löytää itselleen ymmärrettäviä keinoja navigoida deittailun oudossa ja pelottavassa maailmassa Tonislav Hristovin dokumenttielokuvassa Love & Engineering.

Elokuvan ajatus on kaunis, mutta muutamasta sympaattisesta henkilöstä huolimatta kuvaus nörttimiesten naistenmetsästyksestä päätyy olemaan kiusallista katsottavaa. Peleistä ja tietotekniikasta mieluiten keskustelevat miehet saavat tapaamansa naiset hiljenemään ja tilanne on ahdistava. Joko elokuvantekijöillä ei ole ollut tiedossa, että peleistä ja tietokoneista kiinnostuneita naisiakin on olemassa, tai sitten kuvatut miehet tietoisesti etsivät mahdollisimman erilaista kumppania.

Juurikaan mitään uutta rakkauden tiedettä tutkiva Love & Engineering ei katsojan elämään tuo. Jokainen rakkauden ongelmien kanssa paininut voi kuitenkin varmasti löytää dokumenttielokuvasta jotain samaistuttavaa. Optimismille on aina tilaa, ja insinöörinkin on mahdollista saada vaimo.

Tonislav Hristov:
Love & Engineering.
Ensi-ilta 9.5. Kaksi tähteä.

Noora Isomäki

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 5.5.2014

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.