Muut lehdet

Lukuaika: 2 minuuttia

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

”We haven’t come a long way, baby. 1907 opettajatar Alli Trygg sai aikaan prostituution harjoittamisen kieltävän lain Suomessa. Sata vuotta tietä ja olemme sentään saaneet pitää äänioikeutemme, vain voidaksemme valita edustajia, jotka siunaavat seksikaupan tasa-arvon (!) nimissä.”

Nora Kärkkäinen, Turun ylioppilaslehti 10/2006

______________

”Kylällä keski-ikäiset tädit kertovat usein ihailevaan sävyyn nähneensä miehen leikkipuistossa ja työntämässä lastenvaunuja. Totta kai meistä tulee erilaisia, kun naisen velvollisuudet ovat miesten sankaritekoja.”

Anna Mäkelä, Tulva 3/2006

______________

”Helsinki sinänsä ei ole Suomi. Helsinki on paskasammio, johon erilaiset eturyhmät ovat sulloutuneet omaa lippuaan liehuttaen.”

Jari Halonen, Ylioppilaslehti 12/2006

______________

”Näppärä aikataulu-uudistus VR:llä. Mainostetaan uusia nopeita aikatauluja, ajetaan entisten aikataulujen mukaan ja sanotaan, että juna on myöhässä.”

Nimimerkki Nimetön, Uutislehti 100 179/2006

______________

”Suurin syy heikkouteemme on siinä, ettei meidän ole elämämme aikana tarvinnut taistella mistään tai mitään vastaan. Olemme haalean veden lapsia, joiden suurimmat traumat ovat tulleet siitä kun Pikku Kakkosen nalle putosi heikkoihin jäihin tai kun Salatut Elämät alkoivat pyöriä televisiossa.”

Antti Parkkinen, Joensuun ylioppilaslehti 6/2006

______________

”Syksy tulee ja elämää suuremmat dokumentit. Siis kumpi voittaa: Täydellisen peniksen metsästys (MTV3.doc) vai Ne rinnat, ne rinnat (4D)? Ja jos ensimmäinen erä ei ratkaise paremmuutta, vastakkain asettuvat uusintakierroksen Mysteerinen klitoris (MTV3.doc) ja Maailman suurimmat rinnat (4D).”

Hanurista palsta, Markkinointi&Mainonta 26/2006

______________

”Formula ykkönen on kansainvälistä kansainvälisintä autourheilua. Lajia seuraavia urheilu”journa-listeja” ei kiinnosta itse kilpailu, kisan taustat tai mitä talleissa todella tapahtuu. Sen sijaan Bernie Ecclestonelle työnnetään mikrofonia suuhun sen selvittämiseksi, mitä moguli ajattelee meistä. Sekin on valtava uutinen, kun Schumi ei tunnu kiinnostuneen seuraajastaan Kimistä (meihin suhtaudutaan välinpitämättömästi), kuten myös se, että Schumi tuntuu sittenkin suositelleen Kimiä seuraajakseen (meitä taidetaankin arvostaa).”

Jukka Relander, Metro 181/2006

______________

”Nykyisin kannustamisesta puhutaan kuin porkkanasta. Kannustinloukusta puhutaan, kun pelätään, että ihminen on jo saanut riittävän palkkion ja pian laiskistuu. Kuitenkaan kahden akateemisesti kuolutetun äidinkielenopettajan vuositulot kuukaudessa ansaitseva toimitusjohtaja ei ole vaarassa joutua kannustinloukkuun, vaikka palkkaa korotettaisiin kuinka.”

Leena Huovila, Mielenterveys 4/2006

______________

”Eduskunnan köyhyysseminaari keskusteli ennen kesälomia köyhyydestä, leipäjonoista, tuloeroista ja sosiaaliturvaetuuksien kitkakohdista. Läsnä oli 64 järjestöihmistä ja noin viisi kansanedustajaa. Osa edustajista istui vain alun ja kiirehti sitten muihin kokouksiin.”

Jarmo Vuorinen, Mielenterveys 4/2006

______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009