Muut lehdet

Lukuaika: < 1 minuutti

Muut lehdet

Muiden lehtien parhaat palat.

Markkinat iskevät väliin kertoen tuhkimotarinoita siitä, miten hyvään itsetuntoon tarvitsee ”vain” täydellisen ulkonäön, aviopuolison, muutaman lapsen, omakotitalon ja vielä citymaasturin pihalle. Media uskottelee meille, että ulkonäöllä saa kaiken, ja jos ei ole täydellinen, aina voi mennä kauneusleikkauksiin tai alottaa laihdutuskuurin.

Vilja Itkonen, Joensuun Ylioppilaslehti 8/2007

______________

Meidän piti aivan tosissaan miettiä, mitä muuta suomalaisuus on kuin sauna, sisu ja savolainen soutuvene.

Tarja Halonen, Mielenterveys 5/2007

______________

Uudella ajalla on uudet vaatimukset, ja toimittajat on palautettu tavallisten kuolevaisten joukkoon. Enää ei tarvitse itsearvoisesti luottaa Hesariin, Aamulehteen, Timesiin, radioon tai televisioon, kun voi luottaa itseensä ja facebook -ystävänsä blogiin.

Juha Tynkkynen, Markkinointi&Mainonta 36/2007

______________

Minulla on myös kotona hyvä piano, ja se on osa tätä tragediaani. Olen nimittäin ammatiltani näyttelijä, mutta hengeltäni muusikko-pianisti joka ei osaa soittaa.

Lasse Pöysti, Rondo 11/2007

______________

Vanhanen arvostelee eriäviä mielipiteitä

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen arvostelee rajusti suomalaisten esittämiä mielipiteitä. Vanhanen pitää käsittämättömänä sitä, että mielipidemittausten mukaan kansa hyväksyi Tehyn työtaistelutoimet. Pääministeri totesi Elinkeinoelämän Keskusliiton päivällisillä muun muassa, että kansa olisi ehdottomasti ”hallituksen heikoin lenkki”.

Lehti – totuus seuraa perässä 22.11.2007

http://lehti.samizdat.info/

______________

Kun Teema-kanava ajaa komeasti ylöspantua ja asianmukaisen isoa huomiota herättänyttä Aki Kaurismäen toive-elokuvien sarjaa, yksi valinnoista oli D.W. Griffithin mykkäfilmiklassikko Katkenneita kukkasia eli Broken Blossoms. Se sai valtalehdessä hiukan alentuvaisen kommentin – elokuvan rytmi ja näyttelemistyyli eivät ilmeisesti vastanneet Tennispalatsin ohjelmien hyvää keskitasoa – ja kolme tähteä. Jotainhan pitää ikään kuin objektivoida, kun kaikki on muuten liukumäessä ties mihin suuntaan. Kolme tähteä sai myös uusi suomalainen elokuva Ganes, joten se voidaan arvioida klassikoksi syntyessään.

Peter von Bagh, Filmihullu 4/2007

mainos

______________

Koonnut: Pertti Laesmaa

  • 9.9.2009