Kesäinen auringonnousu

Arvostelussa Black Motorin Yöstä aamun kynnykselle.

Kun Verneri Pohjola ja Black Motor soittivat, jouduin sinne minne Rosanna sydämeni vei, Italiaan.

Nyt pysyn Suomessa. Ajan muistoissani hopeanvärisellä Rover Vitesselläni kohti Juankoskea. Tie on hyvä, juhannus tulossa ja aurinko juuri nousemassa. Pysähdyn ja menen ulos piipulle. Nautiskelen.

Sami Sippolan, Ville Rauhalan ja Simo Laihosen muodostamalle Black Motorille tämä on jo yhdeksäs albumi. Varsinaista tunnelmointia. Miesten omia sävellyksiä kaikki.

Kyllähän täälläkin kysytään Kelle kuuluu sydämein ja esitetään sen päälle vielä Pieni kysymys, mutta nyt kuitenkaan en mieti sellaisia, vaan nautin Suomen kesäisestä aamusta joka solulla ja henkäisyllä.

Frendini Otto ja Kaj ovat monet kerrat pyytäneet minua Tampereelle kuuntelemaan jazzia ja varsinkin Black Motoria. Kaj varsinkin on ihan hillitön Black Motor -fani.

Ota aikaa itsellesi

Kyllä mä sinnekin vielä tulen, mutta nyt kuuntelen tätä…

Black Motor: Yöstä aamun kynnykselle. Lumpeen Julkaisut 2013. Viisi tähteä.

Pertti Laesmaa

Kommentoi Facebookissa

Tilaa Voima
pertti laesmaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.