Pakkotelkkari hittoon

Auki olevan tv:n tuottama häiriö on kiistaton.

SUOMALAISISSA PUBEISSA noudatetaan samaa linjaa kuin kehitysmaissa. Tv:n pitää olla alinomaa auki. Ja väliäkö sillä, mitä sieltä tulee, kun ääni on useimmiten poissa.

Auki olevan tv:n tuottama häiriö on kiistaton. Yritä nyt keskustella syvällisesti sellaisen kanssa, joka katsoo ohitsesi telkkaria. Ja katsoohan hän, vaikkei haluaisikaan, koska ihminen nyt sattuu olemaan sellainen elukka, että ei voi olla kiinnittämättä huomiota näkökentässään vilkkuvaan elementtiin.

TV SIJOITETAAN NIIN, että sitä ei voi olla näkemättä mistään. Jos joku joskus keksii perustaa televisiottoman älymystökuppilan minun kaupunginosaani, saa minut heti asiakkaakseen. Auki oleva tv on sitä inhoavalle suurin piirtein yhtä vaikea seuralainen kuin väärä musiikki.

Jenkkilässä ovat tutkijat todenneet lapsilla esiintyvän enemmän aivotoimintaa nukkuessaan kuin töllöä seuratessaan. Kirjoista, keskustelusta ja omasta rauhasta pitävälle olisi pahin kohtalo joutua pakko-tv:llä varustettuun sairaalahuoneeseen.

Julle Tuuliainen

Kommentoi Facebookissa

Avatar
  • 9.9.2009

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.