juliste_Turun ITF Taekwon-Do

Taekwon-Don peruskurssi

Potkaise syksy käyntiin aloittamalla ITF Taekwon-Do hyvässä seurassa!

Taekwon-Do on korealainen kamppailulaji, joka tarkoittaa jalan ja käden tietä. Lajin osa-alueita ovat liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, voimamurskaus sekä erikoistekniikat. Taekwon-Do on monipuolinen laji, joka kehittää harrastajaa niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Turun ITF Taekwon-Do ry järjestää uusille harrastajille tarkoitetun peruskurssin 30.8. alkaen. Kurssi sopii kaikille 15 vuotta täyttäneille, eikä yläikärajaa ole. Uusia harrastajia otetaan 27.9. asti, ja kokeilukerta on ilmainen.

Peruskurssin harjoitukset järjestetään torstaisin 30.8.–13.12. kello 20–21.30 Cygnaeuksen koulun liikuntasalissa (Maariankatu 7). Peruskurssille osallistuvilla on mahdollisuus osallistua myös kurssin ulkopuolisiin harjoituksiin, jotka järjestetään sunnuntaisin 2.9.–16.12. kello 18–18.55 Educariumin voimistelusalissa (Assistentinkatu 5, Turun yliopisto).

Peruskurssin kurssimaksu on 65 € / 55 € (täysi hinta / alennushinta), johon sisältyvät myös kurssin ulkopuoliset sunnuntaiharjoitukset. Tuomalla kaverin mukaan peruskurssille kumpikin saa 10 euron alennuksen kurssimaksusta.

Mikäli olet harrastanut lajia jo aikaisemmin, olet erittäin tervetullut jatkamaan treenaamista kanssamme! Jatkokurssilaisten harjoitukset järjestetään keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Ilmoittautumislomake:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefT2e1lCCWPCDP3-fzc2x3_pWJU535WfaaQ7Jji1G7bwhp_A/viewform?c=0&w=1

Lisätietoa:
turunitf@gmail.com
turunitf.wordpress.com

Kommentoi Facebookissa