Casimir Ekman & Raoul Björkenheim improvisoitu konsertti

Improvisoitu konsertti 27.9. Kulosaaren kirkossa sisältää Casimir Ekmanin ja Raoul Björkenheimin spontaaneja musiikillisia ajatuksia,peilaten myös yleisön reagointiin. Konsertissa kuullaan kappaleita,jota ei enää ikinä tulla kuulemaan. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen musiikkielämys!

Casimir Ekman on helsinkiläinen saksofonisti ja säveltäjä. Tällä hetkellä hän opiskelee jazzmusiikkia Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Casimir soittaa useissa eri projekteissa ja häntä kiehtoo jazzin lisäksi monipuolinen vapaa ilmaisu jazzestetiikan ulkopuolella.
Nuoresta iästään huolimatta hän on kiertänyt keikkapaikkoja runsaasti eri yhtyeissä Suomessa ja ulkomailla.
Casimirin persoonallinen ja uniikki soundi on kiehtonut kuulijoitaan jo vuosia ja hän on saanut vierelleen useita innostuneita uran seuraajia.

Raoul Melvin Björkenheim on suomalainen jazzmuusikko, säveltäjä ja kitaristi. Hän syntyi Kaliforniassa, mutta muutti teini-iässä äitinsä Taina Elgin kotimaahan Suomeen. Vuonna 1984 hän sai Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnon. Björkenheimin oma yhtye Krakatau levytti ensi kerran vuonna 1988. Tämän lisäksi hän on tehnyt musiikkia muun muassa Edward Vesalan johtaman Sound & Furyn, Roommushklahnin, Sielun Veljien , UMO:n, Avanti!:n ja Tampereen kaupunginorkesterin kanssa.

Vapaa pääsy / käsiohjelma 10 e

Kommentoi Facebookissa