uus mmv_cover

Jakso 29: Onko yrittäjärummutus vaarallisempaa kuin homorummutus?

uusi MMV

Kesä on saavuttanut Veikan ja Pontuksen sydämet ja niinpä tämä jakso on äänitetty Helsingin kauniissa rantamaisemissa. Pontusta vaivaa exitin tekemisen eli häipymisen vaikeus skeneistä ja liikkeistä. Veikkaa vaivaa someliberalismi eli reaktiivisuus ja yritysten pridelogoista väittelemään juuttuminen.

Pride-viikon kunniaksi käsitellään homorummutustakin ehkä vaarallisempaa ilmiötä: yritysrummutusta. Se tulee vastaan lastenohjelma Summerissa ja koulujen yrittäjyyskasvatuksessa. Suosituksina esitellään huippupodcastit Välitila ja Oma huone, huippuolut Tsingtao Wheat sekä inspiroiva Inhabit B -pamfletti.

Jakso on toteutettu yhteistyössä Tsingtaon ja Bornicon & Salmingin kanssa.

Kommentoi Facebookissa
Lasten Festarit 2018
Helsinki liikkuu